Kirurgu plastik qё e operoi gruan pёr 16 vjet sepse e donte perfekte – AlpeGossip
Kirurgu plastik qё e operoi gruan pёr 16 vjet sepse e donte perfekte

Kirurgu plastik qё e operoi gruan pёr 16 vjet sepse e donte perfekte

E ka pranuar dhe vetё qё e pёrdor tё shoqen si modele pёr t`ia treguar klienteve duke dёshmuar kёsisoj zotёsinё e tij. Kirurgu plastik nga Majemi, Phillip Craft i ka rimodeluar bashkёshortes fytyrёn dhe trupin me ndihmёn e procedurave plastike.

Anna 43 vjecare nuk ankohet, pёrkundrazi, ёshtё mjaft e kёnaqur me siluetёn e vet perfekte, vepёr e tё shoqit.Gjatё 25 viteve martesё, Craft ёshtё kujdesur pёr detajet nё fytyrёn dhe trupin e sё shoqes duke ndёrhyrё nё plot raste qoftё pёrmes kirurgjisё, qoftё pёrmes procedurave jo-invazive tё zbukurimit

Ai ёshtё i mendimit qё pas moshёs 25 vjecare, cdo femёr duhet tё pёrdorё botoksin dhe fillerat pёr tu dukur bukur, por me kёtё jo tё gjithё janё dakort. Anna nuk i kishte pranuar qё nё fillim propozimet e tё shoqit, por ёshtё pajtuar me idenё e ndёrhyrjeve pasi transformimit qё i pёsoi trupi nё vazhdёn e lindjes sё dy fёmijёve.