KUJDES/ ​Simptoma në mushkëritë tuaja mund të jetë shenjë e sulmit në zemër – AlpeGossip
KUJDES/ ​Simptoma në mushkëritë tuaja mund të jetë shenjë e sulmit në zemër

KUJDES/ ​Simptoma në mushkëritë tuaja mund të jetë shenjë e sulmit në zemër

Sulmi në zemër nënkupton se ky organ vital ka nevojë për oksigjen.

Nënkuptimi i shenjave dhe të qenit i vetëdijshëm për simptomat e sulmeve të zemrës mund të shpëtojë jetën. Sido që të jetë, ekziston një simptomë në mushkëri, për të cilën duhet të jemi të vetëdijshëm.

Sapo vini re se frymëmarrja juaj bëhet e pazakontë dhe ju krijohet një mundim që vjen nga gjoksi juaj, vizitoni mjekun e zemrës.

Dështimi i zemrës mund të krijojë lëngje në mushkëri dhe në rrugët ajrore përreth.

Kollitja e vazhdueshme mund të nënkuptojë edhe dështim të funksionit të zemrës dhe arsyeja është për shkak të lëngut që ngrihet në mushkëri.