18 – AlpeGossip

18

HIDHINI NJË SY/ Shikimi i filmave romantikë dëmton marrëdhënien në çift, si ndikon në jetën s*ksuale

HIDHINI NJË SY/ Shikimi i filmave romantikë dëmton marrëdhënien në çift, si ndikon në jetën s*ksuale

Nëse jeni në një lidhje afatgjatë dhe kërkoni një mënyrë për të thyer monotoninë duke…

NËSE JENI KURIOZË T’I DINI/ Një terapiste seksi u përgjigjet publikisht 3 pyetjeve më të shpeshta që i bëjnë!

NËSE JENI KURIOZË T’I DINI/ Një terapiste seksi u përgjigjet publikisht 3 pyetjeve më të shpeshta që i bëjnë!

Për shkak të mungesës së edukimit gjithëpërfshirës dhe të aksesueshëm seksual, mund të jetë e…

PËR JU GOCA/ 8 këshilla bukurie dhe sekrete të grave të mrekullueshme

PËR JU GOCA/ 8 këshilla bukurie dhe sekrete të grave të mrekullueshme

Të dukesh bukur është gjithmonë diçka e mirë, pasi rrit besimin tuaj dhe ju bën…

HIDHINI NJË SY/ A është e vërtetë që djemtë shohin video erotike me vajza që i ngjasojnë vajzës që ata kanë qejf?

HIDHINI NJË SY/ A është e vërtetë që djemtë shohin video erotike me vajza që i ngjasojnë vajzës që ata kanë qejf?

Pornografia është thjesht një hapësirë ku ne mund të angazhohemi me impulset tona seksuale dhe…

HIDHINI NJË SY NËSE DHE JU I MENDONI/ Cilat janë fantazitë seksuale më të zakonshme te gratë?

HIDHINI NJË SY NËSE DHE JU I MENDONI/ Cilat janë fantazitë seksuale më të zakonshme te gratë?

Fantazitë seksuale janë mëse normale dhe të zakonshme. Gratë ndajnë pikërisht këto fantazi dhe ato…

JU NDODH? Është normale mos t’ju pëlqejë më seksi me partnerin/en tuaj por zbuloni se si t’ja thoni këtë gjë!

JU NDODH? Është normale mos t’ju pëlqejë më seksi me partnerin/en tuaj por zbuloni se si t’ja thoni këtë gjë!

T’i thuash partnerit/es se seksi me të nuk është i mirë mund të jetë një…

MJESHTRA NËN ÇARÇAFË/ Për seks më të mirë drejtojuni një personi vegan…

MJESHTRA NËN ÇARÇAFË/ Për seks më të mirë drejtojuni një personi vegan…

Të gjithë e dimë se ngrënia e më shumë bimëve është e mirë për ne…

KUJDES! Mos e lejoni që stresi dhe lodhja të ‘zaptojnë’ marrëdhëniet tuaja seksuale! Ja çfarë të bëni

KUJDES! Mos e lejoni që stresi dhe lodhja të ‘zaptojnë’ marrëdhëniet tuaja seksuale! Ja çfarë të bëni

Shumë njerëz e kanë punën më të madhe me menaxhimin e stresit lidhur me ushqimin,…

ZBULOJENI TANI/ Ja si ta mësoni nëse përputhesh ti dhe partneri/ja seksualisht

ZBULOJENI TANI/ Ja si ta mësoni nëse përputhesh ti dhe partneri/ja seksualisht

“Komunikimi është mënyra më e mirë për të kuptuar se sa përputheni seksualisht,” tha për…

NUK PASKA FARE TË BËJË ME ANATOMINË/ Shenjat që tregojnë se një burrë ka aftësinë t’ju dhurojë orgazma ‘magjike’

NUK PASKA FARE TË BËJË ME ANATOMINË/ Shenjat që tregojnë se një burrë ka aftësinë t’ju dhurojë orgazma ‘magjike’

Shkenca dhe njerëzimi çdo ditë po bëjnë hapa drejt kuptimit më të thellë të orgazmës…