NGA RROTULLIMI I SYVE, TEK KAFSHIMI I…/ Shprehjet e fytyrës që “ndezin” pasionin në krevat! – AlpeGossip
NGA RROTULLIMI I SYVE, TEK KAFSHIMI I…/ Shprehjet e fytyrës që “ndezin” pasionin në krevat!

NGA RROTULLIMI I SYVE, TEK KAFSHIMI I…/ Shprehjet e fytyrës që “ndezin” pasionin në krevat!

Nytë janë pasqyra e shpirtit, por dhe e dëshirave tuaja seksuale. Shenjat joverbale janë më efektive se sa komunikimi gjatë seksit, sipas një studimi të publikuar së fundmi në “Archives of Sexual Behavior”. Studiuesit në “Missouri State University” intervista me 78 orientime seksuale të moshave dhe të ndryshme seksuale për të tjerët se çfarë vlen më shumë gjatë një akti. Ekipi zbuloi se njerëzit kanë shumë më shumë shanse të komunikojnë gjatë seksit me partnerë të tjerë që besojnë dhe dihen rehat.

Megjithatë, komunikimi, i cili shpesh rrit fëmijën seksuale është fëmijët joverbal. Shumë mendojnë se sinjalet verbale dëmtojnë rrjedhën dhe intimitetin e momentit erotik. Në vend që të “ndizni” nuk ka një fjalor të guximshëm, më të mirët dhe të bëjnë të drejtën e trupit shprehitë më ndjellë të fytyrës, nga rrotullimi i syve të kafshimit të buzëve etj.

Hulumtimi zbuloi disa komunikime që shpesh përmbahen nga i sinqertë me fjalët në lidhje me pakënaqësinë seksuale për të marrë lëndimin e ndjenjave të burrave. Duket se 10% deri në 15% e grave nuk kanë pasur një organizim në jetën e tyre, sipas studimeve. Por, komunikimi i komunikimit pajtohen në tre lidhje për t’u kënaqur në seks të cilat janë stimulimi, ndërgjegjja dhe imi.

Ndërkaq, një studim i grave në anketimin e tyre, të cilat janë në lidhje serioze, ka marrë një numër i madh i elementeve, të cilat ndërlidhen me partnerin e tyre, në atë sesa intensivisht dhe sa shpesh mund të përballen me organizimin e tyre. grua. Në mesin e elementeve janë futur vetëbesimi i partnerit, familja e partnerit dhe të ardhurat e partnerit.

Veç kjo, është edhe një tipar fizik nga cili punon joshen shumë. Bëhet fjalë për gjerësinë e shpatullave të tij. Siç duket, shpatullat e gjera janë çelësi për një orgazëm të saktë, pasi ato tregojnë një mashkull ka nivele të larta të testosteronit.