SI TA ÇONI S*KSIN NË NJË TJETËR NIVEL NËPËRMJET TELEFONIT/ Një guidë e thjeshtë për të eksperimentuar gjëra të reja me partnerin – AlpeGossip
SI TA ÇONI S*KSIN NË NJË TJETËR NIVEL NËPËRMJET TELEFONIT/ Një guidë e thjeshtë për të eksperimentuar gjëra të reja me partnerin

SI TA ÇONI S*KSIN NË NJË TJETËR NIVEL NËPËRMJET TELEFONIT/ Një guidë e thjeshtë për të eksperimentuar gjëra të reja me partnerin

Seksi nëpërmjet telefonit nuk duhet të jetë një tabu. Madje edhe ata që jetojnë së bashku, mund të kenë seks nëpërmjet telefonit në dhoma të ndryshme. Por si ta çoni seksin në telefon në një tjetër nivel?

Rëndësi ka vetëm telefoni dhe dëshira

Si fillim, bëni planin sipas të cilët do të zhvillohet marrëdhënia. Këtu mund t’ju sugjerojmë fotografi të nxehta.

Atmosfera intime

Dritaret të errëta, të brendshme seksi, të veshura me taka – këto vetëm sa do ta ndezin atmosferën tuaj.

Krijoni ambient romantik në dhomë

Këtu po flasim për drita të errëta, qirinj, muzikë relaksuese dhe seksi. Për të ndier disi praninë e partnerit, mund të spërkatni dhomën me pak parfum të tij.

Bisedoni me zë seksi

Rëndësi të madhe nuk ka vetëm ajo që ju thoni, por si e thoni atë. Lërini të “zgjaten” fjalët tuaja dhe të jenë tendencioze. Zëri juaj duhet të jetë vetëm pak më i lartë se sa pëshpëritja.

Tregimi erotik

Seksi nëpërmjet telefonit është mënyra e shkëlqyeshme që të realizoni atë që e keni ëndërruar, por që nuk e keni thënë me zë të lartë. Për shembull, mund të provoni seksin njësoj si në filma. Përse të mos inskenoni tregimin nga filmi juaj i preferuar?

Me siguri keni fantazi të ngjashme. Është koha ta provoni. Parimisht, mos ngurroni që t’i plotësoni dëshirat tuaja. Seksi nëpërmjet telefonit teorikisht zgjat aq sa zgjat edhe marrëdhënia seksuale. Është me rëndësi që t’i kushtoni më shumë kohë paralojës, por të mos fundoseni me kokë në proces.

Dërgimi i një mesazhi seksi mund të duket mjaft i rrezikshëm, por, falë studimeve të fundit, është vërtetuar se ‘sexting’ është një pjesë jetike dhe e shëndetshme e takimeve moderne. Qoftë nëse janë foto seksi apo mesazhe me tekst kaq të detajuara, ‘sexting’ është një pjesë e rregullt e marrëdhënieve.

Dërgimi i fotografive seksi është bërë trend gjithnjë e në rritje me kalimin e viteve. Ky fenomen i ka bërë kuriozë edhe shkencëtarët e ekspertët, të cilët janë marrë me këtë çështje. E përfundimi është një, kur gratë e dinë që janë të dëshiruara, ato eksitohen më shumë. Shënimet tregojnë që mënyra në të cilën gratë përjetojnë vetveten është faktor i rëndësishëm në përvojën e tyre seksuale dhe në jetën e tyre seksuale në përgjithësi, si edhe kjo ndikon në nevojën që të dominojnë ndaj partnerit. /Top Albania Radio/