HIDHINI NJË SY/ Disa këshilla për ta bërë më fantastik seksin në makinë – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY/ Disa këshilla për ta bërë më fantastik seksin në makinë

HIDHINI NJË SY/ Disa këshilla për ta bërë më fantastik seksin në makinë

Rezulton se seksi në makinë nuk është vetëm për adoleshentët e çmendur dhe rebelë, por për gjithë! Pra, çiftet e bëjnë edhe nëse kanë një tjetër hapësirë private ku mund të jenë të dy bashkë.

Ashley Cobb, seksologe, thotë se “seksi në makinë i ndez çiftet sepse është i freskët, spontan dhe ndryshe, por edhe sepse shton një element rreziku”. Kjo mundësi se “do të kapemi”, na bën ta duam edhe më shumë.

Nëse po mendoni “cila është mënyra më e mirë për të bërë seks në makinë?”, kini parasysh këto këshilla:

#1 – Bëjeni në sediljet e pasme.

#2 – Shtrini sa më shumë sediljet e pasme dhe ngushtoni ato të rreshtit të parë.

#3 – Misionari është “shoku juaj i ngushtë”.

#4 – Përdorini rrobat për t’i krijuar vetes pak rehati: si jastëk apo mbështetëse.

#5 – Mbuloni dritaret.

#6 – Provoni doggy-style me dritaret/derën hapur. Kështu shihni nëse dikush po vjen.

#7 – Tentoni për seks oral.

#8 – Bëni një plan të vogël paraprakisht.

Nëse keni ndjekur këshillat, por prap s’e gjeni veten duke u ndjerë mirë, atëherë ndoshta seksi në makinë s’është për ju dhe nuk ka asnjë problem. Sidoqoftë, mbani mend se seksi në makinë gjithnjë do jetë pakëz i vështirë, por, për disa, ia vlen.