Ja si ta kuptoni veten nëse jeni të varur nga seksi apo jo… - AlpeGossip
Ja si ta kuptoni veten nëse jeni të varur nga seksi apo jo…

Ja si ta kuptoni veten nëse jeni të varur nga seksi apo jo…

Ekzistojnë nëntë shenja treguese të varësisë nga seksi, sipas një këshilltari për çiftet.
Disponueshmëria e lehtë ndaj pornografisë dhe aplikacioneve të lidhura me të janë duke shkaktuar gjithnjë e më shumë njerëz që të bëhen të varur nga seksi, thotë eksperti i këshillimit në çift Alan Stokes.

Ai thotë se, klientët po vijnë tek ai të shqetësuar se janë të varur nga seksi.

Ka nëntë sjellje më të zakonshme të lidhura me varësinë e seksit.

Ato janë:

1. Të kesh partnerë seksualë të shumtë ose marrëdhënie romantike.

2. Duke qenë jobesnik ndaj partnerit tuaj.

3. Përdorimi i linjave të seksit për biseda.

4. Dërgimi i mesazheve të qarta ose eksplicite.

5. Masturbimi shpesh.

6. Shikoni shumë pornografi.

7. E keni mendjen te seksi.

8. Duke vizituar prostituta

9. Ndjenja e një nevoje intensive dhe të vazhdueshme për të bërë seks.