Do it Yorself – AlpeGossip

Do it Yorself

SPËRKASNI SODË MBI DYSHEK/ Do të habiteni nga ajo çfarë do të dalë prej tij

SPËRKASNI SODË MBI DYSHEK/ Do të habiteni nga ajo çfarë do të dalë prej tij

Pastrimi i objekteve të caktuara në shtëpi nuk është gjithmonë aq i lehtë sa mund…

KENI KËPUCË QË JU RRINË TË VOGLA? Ju tregojmë çfarë të bëni që t’i vishni sërish

KENI KËPUCË QË JU RRINË TË VOGLA? Ju tregojmë çfarë të bëni që t’i vishni sërish

Kujt nuk i ka ndodhur të dashurohet pas një palë këpucësh dhe kur i vesh…

NËSE JU PËLQEN TË RICIKLONI/ Kështu mund të ripërdorni produktet e vjetra kozmetike (VIDEO)

NËSE JU PËLQEN TË RICIKLONI/ Kështu mund të ripërdorni produktet e vjetra kozmetike (VIDEO)

Nëse ju pëlqen të ricikloni, të eksploroni gjëra të reja në botën e bukurisë dhe…

ARTIZANALE DHE FRESKUESE/ Ja si të bëni vetë një shportë me thupra (VIDEO)

ARTIZANALE DHE FRESKUESE/ Ja si të bëni vetë një shportë me thupra (VIDEO)

Një punë e bukur artizanale dhe relaksuese në të njëjtën kohë. Videoja më poshtë do…

IDE FANTASTIKE/ Ja çfarë mund të bëni me riciklimin e kornizave të fotografive (VIDEO)

IDE FANTASTIKE/ Ja çfarë mund të bëni me riciklimin e kornizave të fotografive (VIDEO)

Keni korniza fotografish që nuk ju pëlqejnë apo janë të vjetra? Nuk dini se çfarë…

PROBLEMI QË NA PREK TË GJITHË/ Si të parandaloni ngrirjen e tubave të ujit nga i ftohti

PROBLEMI QË NA PREK TË GJITHË/ Si të parandaloni ngrirjen e tubave të ujit nga i ftohti

Një nga problemet që i prek thuajse të gjithë në dimër. I ftohti, ngricat dhe…

ME PAK DURIM/ Shkurtoni xhinset në shtëpi për vetëm 15 minuta (Video)

ME PAK DURIM/ Shkurtoni xhinset në shtëpi për vetëm 15 minuta (Video)

Është logjike dhe e thjeshtë që prodhuesit të bëjnë xhinse më të gjata, sepse nuk…

NJË TRUK I THJESHTË/ Dy përbërës të cilët e bëjnë lavamanin të duket si të ishte i ri

NJË TRUK I THJESHTË/ Dy përbërës të cilët e bëjnë lavamanin të duket si të ishte i ri

Një nënë, e cila është një piktor për nga profesioni, po mërzitej gjithnjë e më…

VETËM PËR DY ORË/ Një metodë e thjeshtë dhe pa lodhje për të pastruar sobën e kuzhinës

VETËM PËR DY ORË/ Një metodë e thjeshtë dhe pa lodhje për të pastruar sobën e kuzhinës

Kur ishte hera e fundit që pastrove furrën tënde? Pajisja në kuzhinë shpesh lihet pa…

NË TRE HAPA TË THJESHTË/ Kështu mund të pastroni pjatalarësen tuaj

NË TRE HAPA TË THJESHTË/ Kështu mund të pastroni pjatalarësen tuaj

Një makineri që na thjeshton punën në pastrimin e enëve, por që ka nevojë edhe…