KENI KËPUCË QË JU RRINË TË VOGLA? Ju tregojmë çfarë të bëni që t’i vishni sërish – AlpeGossip
KENI KËPUCË QË JU RRINË TË VOGLA? Ju tregojmë çfarë të bëni që t’i vishni sërish

KENI KËPUCË QË JU RRINË TË VOGLA? Ju tregojmë çfarë të bëni që t’i vishni sërish

Kujt nuk i ka ndodhur të dashurohet pas një palë këpucësh dhe kur i vesh kupton që i rrinë të ngushta? Ka disa lloje që hapen duke u veshur disa herë, por ka edhe nga ato që shkaktojnë dhimbje dhe shenja në këmbë, por nuk hapen.

Në një artikull dedikuar këtij problemi, ‘Times of India’ zbulon disa teknika që mund t’i bëni në shtëpi, të cilat janë shumë efektive. Në këtë mënyrë do shmangni problemet me këmbët tuaja.

Përdor tharëse flokësh për 30 sekonda tek këpucët në pozicione të ndryshme, me nxehtësi mesatare.

Futi këpucët në ngrirës për pak minuta dhe lëri jashtë për 20 minuta në qetësi.

Ndërsa për flluskat që krijohen nga këpucët përdorni alkool për dezinfektim.