NJË TRUK I THJESHTË/ Dy përbërës të cilët e bëjnë lavamanin të duket si të ishte i ri – AlpeGossip
NJË TRUK I THJESHTË/ Dy përbërës të cilët e bëjnë lavamanin të duket si të ishte i ri

NJË TRUK I THJESHTË/ Dy përbërës të cilët e bëjnë lavamanin të duket si të ishte i ri

Një nënë, e cila është një piktor për nga profesioni, po mërzitej gjithnjë e më shumë nga pastrimi i lavamanit çdo ditë.

Gruaja nga Viktoria kishte dëgjuar për një metodë pastrimi me dy përbërës që pretendonte të hiqte njollat, pluhurin dhe yndyrat me përpjekje minimale, kështu që ajo vendosi ta vinte në praktikë.

Duke e mbështjellë lavamanin në fletë metalike, duke e mbushur gjysmën e ujit me ujë të ngrohtë dhe duke shtuar pesë tableta për pastrimin e enëve, pajisja e saj metalike dukej si e re.

Truku thuhet se ka funksionuar për një numër të madh të personave që e kanë provuar atë.