FANTAZITË SEKSUALE/ Ja si ndikojnë ato në marrëdhënien tuaj - AlpeGossip
FANTAZITË SEKSUALE/ Ja si ndikojnë ato në marrëdhënien tuaj

FANTAZITË SEKSUALE/ Ja si ndikojnë ato në marrëdhënien tuaj

Çfarë e bën dikë të mirë në shtrat? Me sa duket, përqafimi i fantazive tuaja seksuale është një vend i mirë për të filluar.
Përqafimi i fantazive tuaja seksuale është një mënyrë për t’u ndier më shumë në marrëdhëniet tuaja romantike.

Ata që mendojnë me ëndrra që do të zhgënjehen me partnerët e tyre, kanë më shumë gjasa të ndihen të kënaqur në dhomën e gjumit.

Shkencëtarët në Qendrën Ndërdisiplinore Herzliya, në Izrael, shqyrtuan lidhjen ndërmjet fantazive dhe kënaqësisë romantike.

Pjesëmarrësve iu kërkua të mendonin me vëmendje rreth partnerëve të tyre ose dikujt tjetër, para se të hapeshin për mënyrën se si këto mendime i bënin ata të ndiheshin.

Ata që diskutuan për meditimin e tyre privat zbuluan se kishin një dëshirë më të madhe për të bërë marrëdhënie seksuale me partnerët e tyre.

Ekspertët përfunduan se fantazimi ndihmon në shuarjen e mendimeve negative dhe mund të ndiheni më të lidhur me partnerin tuaj.

Kjo teori mbështetet nga një studim i vitit 2017, i cili tregoi se njerëzit janë më të kënaqur pas hapjes së dëshirave të tyre.

Pra, me pak fjalë, sa më shumë që imagjinoni për partnerin tuaj, aq më mirë do të ndiheni.

Kjo nuk është shenja e vetme që jeta juaj seksuale është e shëndetshme.