“HIJENA QË SYNON TË KAPË LUANIN”/ Donaldi është i qartë për lojën e Ilirit – AlpeGossip
“HIJENA QË SYNON TË KAPË LUANIN”/ Donaldi është i qartë për lojën e Ilirit

“HIJENA QË SYNON TË KAPË LUANIN”/ Donaldi është i qartë për lojën e Ilirit

Një debat i ashpër ka përfshirë mbrëmë thuajse të gjithë banorët.

Tema kryesore e saj ishte Iliri dhe strategjitë që ai po ndjek në lojë.

‘’Njerëzit mbase po e pëlqejnë lojën e tij, po tregohet i zgjuar’’,- tha Einxhel.

Arjola ishte ajo më e sulmuara teksa u akuzua nga banorët si partnere dhe mbështetëse e Ilirit.

Donaldi ishte ai i cili i nervozuar dhe i revoltuar iu drejtua Arjolës me këto fjalë: Dihet loja e tij, ai është hijena që synon të kapi luanin në momentin e tij më të dobët. Për mua ky ishte moment i dobët sepse jo të gjithë mund ta bënin atë që bëra unë.