Festat gjithmonë sjellin surpriza.

Gjatë periudhës së fundvitit, shumë femra kanë vendosur të vishen me kostumin bardhë e kuq të babagjyshit të Vitit të Ri, por me një stil pak më ndryshe.

Të veshura shumë pak, ato kanë nisur një “luftë” me njëra-tjetrën për çmimin “babagjyshja më seksi e vitit 2018”.

Shikoni më poshtë dhe zgjidhni vetë se kush është më seksi…