DIMËR PLOT NGJYRA/ Këto janë disa ide veshjesh, aspak të mërzitshme – AlpeGossip
DIMËR PLOT NGJYRA/ Këto janë disa ide veshjesh, aspak të mërzitshme

DIMËR PLOT NGJYRA/ Këto janë disa ide veshjesh, aspak të mërzitshme

Dimri ka mjaftueshëm nuanca të zbehta, prandaj le t’i përdorim ngjyrat aty ku mundemi: Tek veshjet!

Më poshtë, gjeni disa ide kombinimesh me ngjyra, që do iu bëjnë t’i largoheni edhe stilit minimalist, nëse keni një të tillë.

– Veshjet njëngjyrëshe

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

– Dizajne kafshësh

– Kontraste të forta ngjyrash

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

– Më shumë ngjyra

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

– Kombinimi i pagabueshëm: E bardhë + Një ngjyrë tjetër

Dimër 2021 me stil dhe ngjyra: Ca ide veshjesh, aspak të

Artikuj të rekomanduar: