DO I ADHURONI/ Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh direkt takim me estetisten – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh direkt takim me estetisten

DO I ADHURONI/ Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh direkt takim me estetisten

Nëse po kërkon të ndryshosh modelin e thonjve, me siguri, do të përzgjedhësh një prej këtyre modeleve:

Blu pastel

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh

@AFFORDABLESTREETSTYLE/ PINTEREST

Një e verdhë delikate

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh

@THEPINKBRUNETTE/ PINTEREST

E gjelbër

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh

@CARINASTRAT/ PINTEREST

Shkëlqim në dorën tënde

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh

@WEHEARTITAPP/ PINTEREST

Ngjyra dhe dizenjo

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh

@WHOWHATWEARUK/ PINTEREST

Zemra

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh

@WONDERFOREST/ PINTEREST

Lule

Këto ide thonjsh do të të bëjnë të lësh