SKANDAL/ Bashkohen gazetaret sportive të tregojnë se çfarë ngacmimesh seksuale u bëhen – AlpeGossip
SKANDAL/ Bashkohen gazetaret sportive të tregojnë se çfarë ngacmimesh seksuale u bëhen

SKANDAL/ Bashkohen gazetaret sportive të tregojnë se çfarë ngacmimesh seksuale u bëhen

Gazetaret braziliane janë bashkuar sot për të treguar për ngacmimet seksuale që vuajnë gjatë punësi së tyre.

Këto janë realizuar me anën e imazhe të shkurta ku shihen disa pra që puthën dhe preken gjatë transmetimeve në ajër.
“Leje të punoj” është kampanja nën të cilën po zhvillohet kjo fushat, në të gjitha mediat sociale.

Grupi prej 52 reporterëve të sportit ka pranuar se kanë marrë shpesh mesazhe abuzive madje edhe kërcënime për përdhunim online.

Pjesa tjetër e videos tregon pamjen kur ato ngacmohen nga meshkujt teksa po mundohet të prezantojnë skoriet e tyre. Sa që njëri prej burrave kap fytyrën e një femre dhe e shtyn nga vetja për ta puthur pasi qe ajo i bënë një pyetje.

“Ne duam të punojmë në paqe” tha njëra, “ne duam respekt” tha tjetra.