Ka bërë disa herë operacione plastike, por ja si dukej vite më parë Armela e "Big Brother" - AlpeGossip
Ka bërë disa herë operacione plastike, por ja si dukej vite më parë Armela e “Big Brother”

Ka bërë disa herë operacione plastike, por ja si dukej vite më parë Armela e “Big Brother”

Ish-banorja e “Big Brother”, Armela Hysi pak ditë më parë ndau me ndjekësit e saj në ‘Instagram’ nje foto ku tregonte se i ishte nënshtruar ndërhyrjes së radhës estetike. Bëhej fjalë për një operacion në hundë të cilin ajo e kishte berë edhe më parë por që nuk ishte e kënaqur me rezultatin. Armela gjithashtu ka bërë ndëryrje edhe në buzë për të cilat shprehet se nuk bien shumë në sy dhe janë mjaft natyrale. Së fundi ish-banorja ka publikuar dy foto të viteve më parë ku tregon se edhe pa ndëryrje ka qenë mjaft e bukur. Në njërën nga fotot ajo na çon në kohën kur ishte fëmijë rreth 4-5 vjeç, ndërsa fotoja tjetër është berë në periudhën e adoleshencës.
Nëse bejmë një krahasim të fotove ndër vite mund të themi se Armela që e vogël ka pasur tipare mjaft tërheqëse.