INSPIRUAR NGA VESHJET E FËMIJËVE/ 7 veshjet që do t’ju bëjnë të ndiheni “të përkëdhelura” – AlpeGossip
INSPIRUAR NGA VESHJET E FËMIJËVE/ 7 veshjet që do t’ju bëjnë të ndiheni  “të përkëdhelura”

INSPIRUAR NGA VESHJET E FËMIJËVE/ 7 veshjet që do t’ju bëjnë të ndiheni “të përkëdhelura”

Saint Laurent dhe Alexander Wang po riinterpretojnë stilin  e fëmijëve për të për të rriturit dhe gjithçka  po duket argëtuese.

Në javën e modës përveç patëm një rikthim të viteve 60,80, stilistët kishin zgjedhur të për veshjet e tyre dhe disa nga detaje edhe nga veshjet e fëmijëve. Si kombinoshet

Shihni 7 mënyra si të kombinoni jë stil për të rritur duke u ndjerë tepër femijënor.