JENI GATI? Këto janë 6 veshje që do t’ju frymëzojnë për garderobën e gushtit – AlpeGossip
JENI GATI? Këto janë 6 veshje që do t’ju frymëzojnë për garderobën e gushtit

JENI GATI? Këto janë 6 veshje që do t’ju frymëzojnë për garderobën e gushtit

A jeni gati për pak frymëzim për veshjet e gushtit? Koha për të shijuar muajin e fundit të verës (gjithmonë nëse temperaturat e larta nuk zgjasin deri në tetor) duke zgjedhur gjithë çfarë është tipike për këtë sezon.

1 – Fustan i gjatë dhe i gjerë + diçka e hedhur supeve (për mbrëmje të freskëta, nëse do të ketë)

6 veshje që do t’ju frymëzojnë për garderobën e

2 – Fund midi + bluzë me mëngë të theksuara

6 veshje që do t’ju frymëzojnë për garderobën e

3 – Gjithçka e bardhë + aksesorë që “vjedhin” vëmendjen

6 veshje që do t’ju frymëzojnë për garderobën e

4 – Këmishë e lidhur në mes + fund i shkurtër

6 veshje që do t’ju frymëzojnë për garderobën e

5 – Fustan me kuadratë + sandale

6 veshje që do t’ju frymëzojnë për garderobën e

6 – Printet florale

6 veshje që do t’ju frymëzojnë për garderobën e