JU MUNGON “ZJARRI” NË SHTRAT? Ky kompliment është ‘’çelësi’’ për të ”shpërthyer” në SEKS – AlpeGossip
JU MUNGON “ZJARRI” NË SHTRAT? Ky kompliment është ‘’çelësi’’ për të ”shpërthyer” në SEKS

JU MUNGON “ZJARRI” NË SHTRAT? Ky kompliment është ‘’çelësi’’ për të ”shpërthyer” në SEKS

Është ideale të kesh një partner që të thotë komplimente të sinqerta.

Por kur vjen puna tek jeta seksuale ekziston një kompliment i vetëm që mund të bëjë që çdo femër të ndihet e lirë, bashkëpunuese dhe të ketë vetëbesim gjatë marrëdhënieve seksuale.

Sipas studimit më të ri, të dish se partneri yt dashuron trupin tënd është një faktor kyç për një jetë seksuale aktive dhe të kënaqshme.

Në studimin në fjalë morën pjesë 244 femra të grupmoshës 18-30 vjeç, të cilat u pyetën rreth perceptimit që kanë për trupin e tyre dhe jetës seksuale.

Çfarë u zbulua?

Sipas rezultateve doli në pah se një femër që ndjen se partneri e dashuron trupin e saj, është shumë e kënaqur me jetën e saj seksuale.

Ndërkohë duket theksuar se studimi zbuloi gjithashtu se një femër që ka vetëbesim të lartë rreth trupit të saj, adhurohet nga meshkujt.

Studiuesit ndajnë mendimin se partneri është ai që ka në dorë “çelësin” që të bëjë partneren e tij më të mirë në shtrat.

Si?

Një fillim i mirë dhe klasik do ishte për shembull: “Më çmend trupi yt!