JU PËLQEN TË KAPNI FLOKËT? Këto janë 5 aksesorët që do ju nevojiten (FOTOT) – AlpeGossip
JU PËLQEN TË KAPNI FLOKËT? Këto janë 5 aksesorët që do ju nevojiten (FOTOT)

JU PËLQEN TË KAPNI FLOKËT? Këto janë 5 aksesorët që do ju nevojiten (FOTOT)

1. Scrunchies të mëdha

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

Për një pamje të bukur prej balerine, scrunchie-t duken aq bukur në flokë dhe tashmë, janë prej kohësh, një aksesor IN, madje edhe si byrzylyk.

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

2. Bandana

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

Mund t’i realizoni ato vetë, duke lidhur një shall, ose t’i blini. Janë aksesori perfekt, për ditët e freskëta ose të ftohta, por me diell.

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

3. Kapëset e viteve ‘90

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

Të përdorura nga modele si Hailely Bieber dhe qindra influencers, kapëse e famshme të viteve ’90, kanë rimarrë vëmendjen e tyre përgjatë gjithë vitit. Me këtë rast, kur nuk jeni në humor për t’u marrë me flokët, bëni këtë pamje dhe jeni gjithsesi, IN!

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

4. Rrathët e flokëve si kurora

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

Kushtojnë pak dhe mund të kombinoni gjithë veshjet tuaja me to. Për më tepër, nuk ka më baluke që t’ju bezdisin.

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

5. Karfica

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

Me gurë, me perla, me fruta, të mëdha apo të vogla, karficat s’duhen t’i mungojnë “garderobës suaj të flokëve”.

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë

5 aksesorë flokësh, që do t’ju zgjojnë