Mësojeni një herë e mirë! Ja kush janë 7 format e ndryshme të gjoksit, cila është e juaja (FOTO) – AlpeGossip
Mësojeni një herë e mirë! Ja kush janë 7 format e ndryshme të gjoksit, cila është e juaja (FOTO)

Mësojeni një herë e mirë! Ja kush janë 7 format e ndryshme të gjoksit, cila është e juaja (FOTO)

Funksional dhe njëkohësisht tërheqës, gjoksi i femrës ka forma të ndryshme. Ndryshimi nuk është vetëm në madhësi: gjoks i vogël apo i madh, pasi kjo dihet.

Një kompani e quajtur “Linger, dashuria e tretë” ka studiuar artin e gjoksit dhe ka identifikuar shtatë lloje gjoksi.

I rrumbullakët

Lindje-Perëndim

Të veçuar

 

Pikë loti

I vogël

Asimetrik

Formë zile