Modelet e xhinseve që do të bëjnë namin këtë vjeshtë (FOTO) – AlpeGossip
Modelet e xhinseve që do të bëjnë namin këtë vjeshtë (FOTO)

Modelet e xhinseve që do të bëjnë namin këtë vjeshtë (FOTO)

Vit pas viti të gjithë kemi qenë dëshmitar se si xhinset e ngushta  po mbizotërojnë gjithmonë e më shumë pavarësisht nga konkurrenca e xhinseve me prerje të drejtë apo dhe xhinseve të gjera. Sidoqoftë edhe pse diçka mund të jetë klasike, nuk do të thotë që nuk duhet të ndryshojë. Këtë gjë na e tregon edhe stilisti i njohur Scott Morrison, i cili na vjen në ndihmë duke na treguar përditësimet më “cool” të modeleve të xhinseve dhe trendet më të fundit për vjeshtë 2018-të.

Modelet e xhinëve që ai na sugjeron na bëjnë të ndihemi jo vetëm “fashion”, por edhe sa më rehat.