LEGJENDA E MODËS/ 34 momente të paharrueshme të "Chanel" nga Karl Lagerfeld (FOTO) - AlpeGossip
LEGJENDA E MODËS/ 34 momente të paharrueshme të “Chanel” nga Karl Lagerfeld (FOTO)

LEGJENDA E MODËS/ 34 momente të paharrueshme të “Chanel” nga Karl Lagerfeld (FOTO)

Për më shumë  se 35 vjet  në krye të Chanel ishte  drejtori kreativ Karl Lagerfeld. Stilisti njohur ka vënë së bashku disa nga modelet më legjendare që industria e modës ka pasur.

Karli organizoi protesta në mbështetje të të drejtave të grave. Gjithashtu ai solli modën e vendosur në Cuba, krijoi imazhet  e oqeanit të mbushura me  ujë dhe plazhet me rërë. Së fundmi organizoi një shfaqje në “New York” në “tempullin e Dendur të Metit”.

Haute Couture 1985
Haute Couture Fall 1986
Haute Couture Fall 1986
Haute Couture Fall/Winter 1989
Haute Couture Fall 1992
RTW Spring 1994
RTW Spring 1994
RTW Fall 1996
 
Haute Couture Fall 2000
Haute Couture Spring Summer 2001
Spring 2008
RTW Spring 2009
RTW Fall 2010
Cruise 2010
Haute Couture Fall 2012
Haute Couture Fall 2013
RTW Spring 2013
 
Paris Dallas Metiers d’Art Collection 2013
RTW Fall 2014
RTW Fall 2014
Haute Couture Spring 2014
Haute Couture Fall 2014
 RTW Spring 2016
Cruise 2016
Haute Couture Fall 2016
RTW Spring 2017
Metiers d’Art Paris Hamburg 2017
RTW Fall 2017
RTW Fall 2017
Spring 2017 Couture
Metiers D’Art 2018
Metiers d’Art 2018
Haute Couture Fall 2018
Spring 2019