E CILËSUAN MBRETIN E MODËS/ Këto janë shfaqjet ekstravagante që Karl Lagerfeld dhuroi ndër vite (FOTO) - AlpeGossip
E CILËSUAN MBRETIN E MODËS/ Këto janë shfaqjet ekstravagante që Karl Lagerfeld dhuroi ndër vite (FOTO)

E CILËSUAN MBRETIN E MODËS/ Këto janë shfaqjet ekstravagante që Karl Lagerfeld dhuroi ndër vite (FOTO)

Lagerfeld ishte i njohur për pamjen e tij të veçantë në vitet e tij të mëvonshme, veshur rregullisht me kostume të errëta, një bisht të kalit dhe syze dielli të lyer. Lagerfeld tha për pamjen e tij: “Unë jam si një karikaturë e vetes, dhe më pëlqen kjo.”

Projektuesi legjendar Karl Lagerfeld, drejtor kreativ i Chanel, vdiq  në moshën 85 vjeç.
Karl Lagerfeld gëzonte stilin e një perëndie në mesin e njerëzve në botën e modës, ku qëndroi në krye për më shumë se gjysmën e një shekulli dhe deri në vdekjen e tij.

“Moda është rreth ndryshimit – dhe më pëlqen ndryshimi”, tha Lagerfeld për Suzy Menkes të Vogue-it vitin e kaluar. Sa i përket procesit të tij, “Unë e bëj atë ashtu si marr frymë”. Humbja në industri është e paimagjinueshme dhe me siguri do të ndihet në Javën e Modës të Milanos, ku Fendi do të prezantojë koleksionin e etiketës në vjeshtë / dimër 2019 më 21 shkurt dhe gjatë Javës së Modës së Parisit, ku Chanel është planifikuar të tregojë më 5 mars.

Ndërkohë le të shijojm disa foto nga shfaqet t tij  ndër vite të cilat janë unike dhe  të mahnitshme.

Chanel Haute Couture Spring-Summer 2001

 

Chanel Haute Couture Autumn-Winter 2001/2002

Chanel Haute Couture Fall-Winter 2001

 Chanel Haute Couture Spring-Summer 2006

Chanel Haute Couture Fall-Winter 2006/07

Chanel Cruise 2007/08

Fendi Great Wall Of China 2007

Chanel Cruise 2008/09

Chanel Fall-Winter 2008/09

 
 Chanel Haute Couture Spring/Summer 2009
 Chanel Spring-Summer ’09
 Chanel Spring-Summer 2010

Chanel PFW Fall-Winter 2011

 

Chanel Haute Couture Fall-Winter 2011

 

Chanel Metiers d’Art Pre-Fall 2011

Chanel Fall-Winter 2011/2012

 
 Chanel Spring-Summer 2012
Chanel Womenswear Fall-Winter 2012
 Chanel Haute Couture Spring-Summer 2013

Chanel Haute Couture Fall 2013

 

Chanel Womenswear Spring/Summer 2015

 

Chanel Haute Couture Spring Summer 2016

 

Fendi Roma 90 Years Anniversary 2016

 

Chanel Haute Couture Fall-Winter 2017/18

 
Chanel Womenswear Fall-Winter 2017/2018
 Chanel Womenswear Fall-Winter 2018/2019

Chanel Womenswear Spring-Summer 2018

 

Chanel Cruise 2018/2019 Collection

 

Chanel Womenswear Spring/Summer 2019

 

Chanel Haute Couture Spring/Summer 2019