TËRËSISHT NDRYSHE/ Franceska Jace di ta përdori më së miri “Photoshopin” (FOTO) – AlpeGossip
TËRËSISHT NDRYSHE/ Franceska Jace di ta përdori më së miri “Photoshopin” (FOTO)

TËRËSISHT NDRYSHE/ Franceska Jace di ta përdori më së miri “Photoshopin” (FOTO)

Tashmë kur rrjetet sociale na kanë mbërthyer pas vetes dhe  pëmes kësaj vipat përfitojnë nga rasti për të tërhequr sa më shumë vëmendje.

Sidmos vajzat e ekranit janë ato të cilat përpiqen ta bëjnë këtë përmes pamjes fizike.

Rëndom ndodh që Photoshopi të jetë “çelësi i suksesit” të tyre por ndonjëherë bien “brenda” me këmbët e veta.

Kështu ka ndodhur edh eme Franceska Jacen, ish banoren e Big Brother e cila zakonisht në foto shfaqet një mrekulli e vërtetë. Por së fundmi përmes një video kemi parë trupin e vërtetë të saj i cili ndrysho shumë nga fotot.

Përmes këtyre të fundit mund të shihni dhe ndryshimin nga ajo që është në të vërtetë.