Victoria Beckham nuk pyet për të nxehtin/ Gjatë verës nuk i ndahet ngjyrës së zezë (FOTO) – AlpeGossip
Victoria Beckham nuk pyet për të nxehtin/ Gjatë verës nuk i ndahet ngjyrës së zezë (FOTO)

Victoria Beckham nuk pyet për të nxehtin/ Gjatë verës nuk i ndahet ngjyrës së zezë (FOTO)

Familja Beckham është bashkuar për të kaluar disa ditë relaksi pranë njëri-tjetrit në California. Victoria, David dhe dy djemtë e tyre, Romeo dhe Cruz, janë fotografuar ditët e fundit gjatë pushimeve të tyre familjare. Ajo që binte në sy, si në çdo dalje publike, ishte stili i Victorias. Pavarësisht të nxehtit përvëlues, ajo kishte zgjedhur të vishej, si në shumicën e rasteve, komplet me të zeza.