SA VJEÇ JE? Zbulo orën se kur duhet të bësh seks – AlpeGossip
SA VJEÇ JE? Zbulo orën se kur duhet të bësh seks

SA VJEÇ JE? Zbulo orën se kur duhet të bësh seks

Në përgjithësi njerëzit kryejnë marrëdhënie më të shpeshta seksuale kur janë të lirë nga angazhimet ose kur eksitohen nga një ndodhi e momentit. Por sipas kërkuesit shkencor të University of Harvard, doktor Paul Kelley, koha më e mirë për të bërë dashuri përcaktohet nga mosha që keni.

Kur jeni në të 20-tat: Ora 15:00 është më e përshtatshmja. Kjo është koha kur organet kanë kulmin e energjisë. Ai gjithashtu rekomandon zgjimin në orën 09:30 dhe gjumin në orën 01:00.

Kur jeni në të 30-tat: Ora 08:20 e mëngjesit është ora e artë për të bërë dashuri.

Kur jeni në të 40-tat: Ora 22:20 është koha më e mirë për të bërë dashuri.

Edhe për 50-vjeçarët, ora 22:00 është ora ideale për të bërë pak gjimnastikë poshtë çarçafëve. Në këtë moshë, është mirë të bëni dashuri në mbrëmje vonë dhe më pas të flini të qetë

Kur jeni tek të 60-tat: Ora 20:00 është koha më e mirë për të bërë dashuri.

Kur jeni në të 70-tat: Ora 20:00, ashtu si gjashtëdhjetë vjeçarët, është perfekte për të kryer marrëdhënie seksuale. Duke qenë se 70 vjeçarët mund të zgjohen shpesh gjatë natës, është e këshillueshme të shkojnë në shtrat herët për të bërë një gjumë sa më të plotë./revistawho.com