A do të dish sa veta ka në Shqipëri me emrin tënd? Kliko këtu – AlpeGossip
A do të dish sa veta ka në Shqipëri me emrin tënd? Kliko këtu

A do të dish sa veta ka në Shqipëri me emrin tënd? Kliko këtu

A keni pyetur ndonjëherë veten sa persona të tjerë ka me të njëjtin emër si ju? Tani nuk keni pse ta hamendësoni, pasi vetëm me dy veprime të thjeshta dilema juaj do të ketë një përgjigje.

INSTAT me anë të opsioni na tregon sesa njerëz të tjera mund të kenë emrin identik me ju. Pothuajse secili nga ne e ka të paktën një adash në një cep të Shqipërisë.

Në faqen zyrtare të Institutit të Statistikave, ndodhet opsioni i mëposhtëm ose klikoni këtu.

Klikoni në opsionin e mësipërm dhe më pas shkruani emrin duke specifikuar gjininë.