TENDECAT SHKOJNË E VIJNË/ Por këto 20 veshje dhe aksesorë mbeten – AlpeGossip
TENDECAT SHKOJNË E VIJNË/ Por këto 20 veshje dhe aksesorë mbeten

TENDECAT SHKOJNË E VIJNË/ Por këto 20 veshje dhe aksesorë mbeten

Disa veshje dhe aksesorë arrijnë t’i rezistojnë çdo trendi, duke u cilësuar kështu si “të pakoha”. Në fakt, lista me këto veshje është e thjeshtë, bazike dhe përfshin:

Një bluzë të bardhë

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@LAKEPAJAMAS/ PINTEREST

Një kanotierë të bardhë, pas trupit

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@ETERNE

Xhinset perfekte

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@WHOWHATWEAR/ PINTEREST

Një xhaketë oversize

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@VOGUEINDIA/ PINTEREST

Streçet e zeza

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@NETAPORTER/ PINTEREST

Atletet e rehatshme

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@KULICHAO/ PINTEREST

Një çantë që shkon me gjithçka

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@WHOWHATWEAR/ PINTEREST

Një golf komod

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@YA708381/ PINTEREST

Vathët e preferuar (minimalistë)

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@ENROUTEJEWELRY/ PINTEREST

Një fustan saten

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@URSULAPOOLEFUN/ PINTEREST

Një xhaketë lëkure

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@FASHIONFAVPIN/ PINTEREST

Një palë pantallona serioze

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@STYLEWITHGOLD/ PINTEREST

Një fund xhins

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@BREATHINGLAVENDER/ PINTEREST

Një pallto të gjatë

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@MODEDAMOUR/ PINTEREST

Një pulovër prej leshi, super e ngrohtë

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@ITGIRLCLOTHING/ PINTEREST

Çizmet e zeza

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@WHOWHATWEAR/ PINTEREST

Në palë sandale/stiletto nude

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@PURALOPEZSHOES/ PINTEREST

Një këmishë të bardhë

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@SOSUSIEWRIGHT/ PINTEREST

Një xhup të rehatshëm

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@WHOWHATWEAR/ PINTEREST

Shallin e madh

Tendencat shkojnë e vijnë, por këto 20 veshje dhe aksesorë

@HOLTRENFREW/ PINTEREST