VËMËNDJA DUHET TË JETË KËTU/ Nëse s’keni asnjë ide se çfarë të vishni gjatë nëntorit, hidhi sy fotove – AlpeGossip
VËMËNDJA DUHET TË JETË KËTU/ Nëse s’keni asnjë ide se çfarë të vishni gjatë nëntorit, hidhi sy fotove

VËMËNDJA DUHET TË JETË KËTU/ Nëse s’keni asnjë ide se çfarë të vishni gjatë nëntorit, hidhi sy fotove

Nëntori erdhi dhe ti je sërish me dilemën që s’merr fund kurrë. “Çfarë do veshim?” Që mëngjeset dhe të dalat në mendjen tuaja të jenë pak më shumë të organizuara përsa i përket veshjeve, hidhini një sy kombinimeve më poshtë. Përshkruajnë “vjeshtën” në plot kuptimin e fjalës.

1. Gjatë ditëve të ftohta një xhup të plotë, një mini-fund, geta të trasha dhe sigurisht, çizme të gjata mbi gju.

Nëse s'keni asnjë ide se çfarë të vishni

2. Kush tha që xhaketa e lëkurës nuk shkon me ngjyra neutrale?

Nëse s'keni asnjë ide se çfarë të vishni

3. Nëse s’doni të dukeni si askush tjetër rrugëve të qytetit, ju prezantojmë me veshjen më “cool”!

Nëse s'keni asnjë ide se çfarë të vishni

4. Mos hiqni dorë nga këto ngjyra për asnjë arsye në botë.

Nëse s'keni asnjë ide se çfarë të vishni

5. Në ditë të ngrohta si këto, mjafton një xhaketë dhe balerinat e preferuara.

Nëse s'keni asnjë ide se çfarë të vishni

6. Asgjë nuk duket më magjike se një veshje e bardhë nga koka tek këmbët, në të ftohtin e dimrit.

Nëse s'keni asnjë ide se çfarë të vishni

7. Jelek, golf dhe pantallona të gjëra.

Nëse s'keni asnjë ide se çfarë të vishni

Burimi: Who What Wear