9 rregullat magjike të seksit oral, thënë nga vetë çunat! – AlpeGossip
9 rregullat magjike të seksit oral, thënë nga vetë çunat!

9 rregullat magjike të seksit oral, thënë nga vetë çunat!

Seksi oral është i rëndësishëm, por njerëzit kanë ndjenja të miksuara kur vjen puna aty. Na pëlqen apo jo, atij/asaj i pëlqen? Ore në fund të fundit, a po e bëjmë mirë apo ça po ngatërrojmë këtu?

Meqë mund të keni ide të miksuara dhe gjithmonë kemi pyetur veten sa të thjeshtë duhet ta kenë gay-t seksin oral, sepse e dinë shumë mirë çfarë u pëlqen, kush më mirë se një djalë mund të thotë çfarë kërkon nga ju?

9. Përtyp, mos e pështy

‘Pështyesit janë ata që heqin dorë’, thonë çunat. Gëlltitja e pështymës është seksi, jo stresuese dhe nuk bën rrëmujë. Plus tregon që juve ju intereson ai.

*Nëse nuk ju pëlqen mos e bëni kërkesën e lartpërmendur*

8. Ruani kontaktin me sy herë pas here

Është shumë seksi. Por me raste. Shmangni sytë e çmendur, shiheni herë pas here në mënyrë seksi, hokatare. Tregon që ju intereson, sërish.

7. Mbajeni penisin deri në fund, sipas mundësive.

Sa më shumë të mund të mbani në gojë, aq më mirë për të. Nuk presin magjira, por përpiquni të bëni më të mirën tuaj. Çdo incident i vogel që mund të ndodhë më pas është i pranueshëm.

6. Është OK të lëshoni zhurma

Disa njerëz mendojnë se nuk duhet të pipëtijnë fare, por lëshimi i ndonjë pasthirrme, ndonjë rënkimi apo ndonjë fjale tek-tuk mund të jetë shumë seksi në ato momente.

5. Mos ki frikë të bësh rrëmujë

Kjo lojë ka nevojë për shumë lubrifikim dhe ju bëni mirë t’i futeni punës nëse doni ta bëni mirë.

4. Puno me testikujt

Mos i sulmo, tregohu e butë me to. Janë miqtë tuaj. Mos i injoroni. Nëse penisi është djaloshi i mad hi suksesshëm, testikujt janë vëllezërit e tij të lënë pas dore. Jepini pak vëmendje.

3. Vini re sjelljet e tij

Nëse ai nis të lëvizë belin e tij lart e poshtë, dmth që duhet të shkoni më thellë ose më shpejt. Veproni sipas mundësive.

2. Lëri duart e tij të enden të lira

Në seks, djemtë shohin me duar. Kur ju jeni ulur poshtë tij dhe ai dëshiron të luajë pak me trupin tuaj, lëreni, ashtu i pëlqen.

1. Kushtoji vëmendje pjesëve të ndryshme të penisit.

Secila pjesë e penisit është e ndryshme dhe i duhet kushtuar vëmendje e veçatë. Pjesa e poshtme është më e ndjeshme se e sipërmja, cipa e hollë poshtë kokës së penisit e quajtur ‘frenulum’ është veçanërisht e ndjeshme. Punoni me këto.