A PO KRISET ÇIFTI? Beatrix nervozohet me Donaldin: Po unë këtu si pemë.. – AlpeGossip
A PO KRISET ÇIFTI? Beatrix nervozohet me Donaldin: Po unë këtu si pemë..

A PO KRISET ÇIFTI? Beatrix nervozohet me Donaldin: Po unë këtu si pemë..

Lidhja mes Donaldit dhe Beatrix duket se po përkeqësohet dhe dyshja vetëm debatojnë me njëri-tjetrin.

Së fundmi Donaldi po mendonte për botën jashtë dhe kjo gjë duket se nuk i ka pëlqyer aspak Beatrix, e cila u largua prej tij duke i thënë se nuk ka pse të mendojë, kur e ka atë brenda.

Beatrix: Mirë ik me Monikën se ajo të nxjerr nga gjendja.

Donald: Nuk jam në gjendje, mos më fut në atë gjendje.

Beatrix: Po ik ore. Ti po më akuzon mua se po të fus në atë gjendje.

Donald: Thjesht mos i shiko gjërat ashtu.

Beatrix: Ik ore, pse sheh dritat kot. Çfarë mendon?

Beatrix: Çfarë mendon për botën jashtë?

Donald: Çfarë do bëj kur të dal.

Beatrix: Po unë këtu si pemë, faleminderit për mirëkuptimin. Pse mendon për botën jashtë kur më ke këtu brenda mua, gjithë ky yll.

Beatrix: Jo nuk kam të drejtë fare. Më lër.

Donald: Mos më lodh se dua të rri kështu, nuk dua të çohem.

Beatrix: Po ik, ke jetën tate dhe botën tate përjashtë. Unë kam botën time këtu brenda momentalisht.

Ditët e fundit ka pasur shumë biseda rreth marrëdhënies së tyre nga afrimiteti e deri tel vazhdimi i lidhjes kur të dalin jashtë shtëpisë së Big Brother Vip.