“BOLL MË! 3 AUTOBOTË ME ALKOOL KAM MBUSHUR”/ Këngëtari shqiptar heq dorë nga alkooli – AlpeGossip
“BOLL MË! 3 AUTOBOTË ME ALKOOL KAM MBUSHUR”/ Këngëtari shqiptar heq dorë nga alkooli

“BOLL MË! 3 AUTOBOTË ME ALKOOL KAM MBUSHUR”/ Këngëtari shqiptar heq dorë nga alkooli

Aleksandër Gjoka njihet nga publiku për problemet e tij me alkoolin, madje në vitin 2015 u arrestua nga policia sepse po drejtonte makinën në gjëndje të hehur. Por i ftuar në emisionin “Rudina”, Aleksandër Gjoka rrëfeu se ka hequr dorë plotësisht nga alkooli dhe po kujdeset për shëndetin e tij.

“Unë jam në dishezë tani, duhet të kujdesem për shëndetin se me aq sa kam pirë do i kem mbushur nja tre autobotë. Kam filluar të eci më shumë dhe të pi ujë. Ndihem më mirë dhe kam humbur shumë kilogramë.” – tha Aleksandër Gjoka.

Gjithsesi, këngëtari legjendar nuk ia mohon vetes një gotë verë një herë në javë.

Edhe Elton Deda, pranoi se kishte reduktuar sasinë e alkoolit.

“Kujtuam se do të ndikonim tek Redoni për të pirë më shumë alkool se e pinte dhe ai me ne, por e gjeta veten duke pirë ‘Coca Cola’”. – përfundoi Elton Deda.