DEL NË SHITJE BLUZA E ËNDRRAVE PËR FEMRAT/ Ju rrit gjoksin sa hap e mbyll sytë (FOTO) – AlpeGossip
DEL NË SHITJE BLUZA E ËNDRRAVE PËR FEMRAT/ Ju rrit gjoksin sa hap e mbyll sytë (FOTO)

DEL NË SHITJE BLUZA E ËNDRRAVE PËR FEMRAT/ Ju rrit gjoksin sa hap e mbyll sytë (FOTO)

Të gjitha femra duan të kenë një gjoks voluminoz, dhe ato që nuk kanë fare e kanë pike të dobët këtë temë. Pikërisht për këto dëshira ka menduar dikush dhe ka shpikur bluzën që i nxjerr femrat nga “halli”.

Tashmë të gjitha mund të kenë një gjoks të rurmbullakët ose të paktën të duket sikur e kanë një të tillë. Iluzioni optik i stampuar bluzën e famshme, i jep personit që e ka veshur iluzionin e një gjoksi më të madh në masë. Kështu që, nëse nuk keni para për operacione ose thjesht jeni kundër tyre, por në të njëjtën kohë natyra nuk është treguar bujare me ju, zgjidhja tashmë u gjet.

 

Imazhet e shpërndara online nga një përdorues i Reddit janë “bomarduar” nga komente të femrave të ndryshme që mendojnë që është bluza më e mirë që mund të ishte “shpikur”.

Megjithatë kini parasysh që asnjëherë të mos ktheheni në profil pasi realiteti “del në dritë”.