DËSHIRONI TË BËNI NDRYSHIME NË “LOOK”? Këto janë trendet për flokët e shkurtër – AlpeGossip
DËSHIRONI TË BËNI NDRYSHIME NË “LOOK”? Këto janë trendet për flokët e shkurtër

DËSHIRONI TË BËNI NDRYSHIME NË “LOOK”? Këto janë trendet për flokët e shkurtër

Floku i shkurtër nuk del asnjëherë nga moda. Ai gjithmonë të bën të dukesh stil dhe nxjerr në pah format e fytyrës. Nëse keni në plan që të ndryshoni ‘look’ periudha e Vitit të Ri është e duhura.

Gjatë kësaj kohe floku është i shëndetshëm dhe pse jo vitin 2019 ta nisni me ndryshime rrenjësore. Shumë vajza të njohura të ekranit kanë zgjedhur të presin flokët shkurt për të sjellë një frymë të re.Më poshtë po ju zbulojmë disa modele që do të jenë trend këtë sezon.