E THOTË SHKENCA/ Çiftet që zihen e duan më shumë njëri-tjetrin – AlpeGossip
E THOTË SHKENCA/ Çiftet që zihen e duan më shumë njëri-tjetrin

E THOTË SHKENCA/ Çiftet që zihen e duan më shumë njëri-tjetrin

Sipas një studimi që është bërë së fundmi, 44% e çifteve të martuar në Amerikë besojnë se debatimi më shumë se një herë në javë e mban mardhnin e tyre të shëndetshme dhe produktive. Në fakt çiftet që debatojnë shpesh, por gjithmonë në mënyre paqësore kanë shumë shanse të qëndrojnë bashkë për shumë kohë, pavarësisht mosmarrëveshjeve të vogla.
9- Debatimi është një shenjë pjekurie

8- Të debatosh do të thotë që të intereson

7- Debati e bën komunikimin më të lehtë

6- Debati është një shenjë e një marrëdhënien të shëndetshme

5- Ai bën lidhjen tuaj me te fortë

4- Debati nxjerr në pah mendjemadhësinë e personave

3- Nëse debatoni do të thotë që keni shumë shanse të qëndroni bashkë, kjo sepse i shprehni gjërat që ju duken negative

2- Debati nxjerr në pah pasionin tuaj

1-Zënkat “ju shpëtojnë” nga monotonia