ELLEN NË MBROTJE TË AKTORIT/ Kevin Hart mendon të kthehet si interpretues i “Oscars” – AlpeGossip
ELLEN NË MBROTJE TË AKTORIT/ Kevin Hart mendon të kthehet si interpretues i “Oscars”

ELLEN NË MBROTJE TË AKTORIT/ Kevin Hart mendon të kthehet si interpretues i “Oscars”

Kevin Hart është një nga komedianët më të pëlqyer të momentit.

Vitin e kaluar ai mori pjesë në ‘Oscars’ si interpretues, por për shkak të komenteve të tij homofobike u detyrua të tërhiqej nga ky rol.

Në një video të shkurtër të emisionit të Ellen Degeneres që do të transmetohet të premten, ajo i jep aktorit të gjithë mbështetjen e saj dhe madje e ndihmon atë që të kthehet sërish në eventin e këtij viti.

Ajo thotë se ka telefonuar akademinë dhe ato i kanë thënë se janë të gatshëm të bëjnë gjithçka që Kevin të kthehet në ‘Oscars’.

Edhe pasi tha që nuk do i merrte mbrapsht kurrë fjalët e tij, Kevin kërkoi falje publikisht.