DITËLINDJET E 13 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ALLISON WILLIAMS E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 13 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ALLISON WILLIAMS  E DERI TE…

DITËLINDJET E 13 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ALLISON WILLIAMS E DERI TE…

Data shënon 13 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Allison Howell Williams 30 vjeç (Aktore)

Ron Perlman 68 vjeç (Aktor)

Andy Nyman 52  vjeç (Aktor)

Genevieve Angelson 31 vjeç (Aktore)

Glenn Howerton 42 vjeç (Aktor)

Hannah Marks 25  vjeç (Aktore)

Bokeem Woodbine 45  vjeç (Aktor)

Jonathan Brandis (1976-2003) (Aktor)

William Thomas Sadler 68  vjeç (Aktor)