DITËLINDJET E 9 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA ROSARIO DAWSON E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 9 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA ROSARIO DAWSON E DERI TE…

DITËLINDJET E 9 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA ROSARIO DAWSON E DERI TE…

Data shënon 9 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Rosario Dawson 39 vjeç (Aktore)

Mary Mouser 21 vjeç (Aktore)

Candice Bergen 72 vjeç (Aktore)

Albert Finney  82 vjeç (Aktor)

Chris Diamantopoulos 37  vjeç (Aktor)

Wendy Crewson 52 vjeç (Aktore)

Grace Gummer  35 vjeç (Aktore)

Chris Zylka  48 vjeç (Aktore)

John Corbett 49 vjeç (Aktore)