DO I ADHURONI/ 5 ide pedikyri që këmbët e tua të duken yll – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ 5 ide pedikyri që këmbët e tua të duken yll

DO I ADHURONI/ 5 ide pedikyri që këmbët e tua të duken yll

Energjia e mirë, netët e gjata dhe atmosfera e gëzueshme janë të gjithë tregues të mjaftueshëm për një super sezon, ndaj nëse je gati që ta reflektosh edhe në detaje se mezi po pret të argëtohesh, ja ca ide pedikyri:

#1 Lojë ngjyrash

5 ide pedikyri që këmbët e tua të duken yll ^^

FOTO: @COLORDEPT

#2 Shkëlqim argjendi 

5 ide pedikyri që këmbët e tua të duken yll ^^

FOTO: @PRETTYMEUP.CO_

#3 French me blunë e qiellit

5 ide pedikyri që këmbët e tua të duken yll ^^

FOTO: @MORELLOLONDON

#4 E verdha e diellit + motive lulesh 

5 ide pedikyri që këmbët e tua të duken yll ^^

FOTO: @COLORDEPT

#5 Nuancë perë me efekt kromatik

5 ide pedikyri që këmbët e tua të duken yll ^^

FOTO: @BEAUTYLAB_SANDIEGO