Rastësi apo nga qejfi? Pas Encës edhe Noizy bën këtë veprim të jashtëligjshëm (FOTO) - AlpeGossip
Rastësi apo nga qejfi? Pas Encës edhe Noizy bën këtë veprim të jashtëligjshëm (FOTO)

Rastësi apo nga qejfi? Pas Encës edhe Noizy bën këtë veprim të jashtëligjshëm (FOTO)

Edhe pse Enca dhe Noizy nuk kanë me shoqëri, ‘veset’ si duket i kanë njësoj. Pak ditë më parë Enca postoi një foto teksa po dridhte një teke bar me shoqërinë. Madje fletët që po përdorte ishin dollarë me fytyrën e Encës.

Por tashmë edhe Noizy nuk mbetet pas sepse është bërë gati të pijë bar me naçut e grupit të njohur KMN. Reperi shqiptar ka gjetur mënyrën më të mirë të mundshme për të mirëpritur miqtë e tij, me bar shqiptar, shumë i njohur në të gjithë botën. Jo për ndonjë gjë, por është bërë e zakonshme që çunat të respektojnë njëri-tjetrin me “1 teke bar”.