DHA URDHËR TË MOS…/ Pas largimit nga familja, Mbretëresha Elizabeth hakmerret ndaj Meghan dhe Harry-t – AlpeGossip
DHA URDHËR TË MOS…/ Pas largimit nga familja, Mbretëresha Elizabeth hakmerret ndaj Meghan dhe Harry-t

DHA URDHËR TË MOS…/ Pas largimit nga familja, Mbretëresha Elizabeth hakmerret ndaj Meghan dhe Harry-t

Muajin e kaluar, Meghan dhe Harry njoftuan largimin nga Pallati Mbretëror. Çifti tani kanë nisur jetën e re në Kanada, së bashku me djalin e tyre Archie. Me largimin nga Mbretëria, Harry dhe Meghan humbën statusin mbretëror si duka dhe dukesha e Sussex.

Megjithatë ata vazhdojnë ta mbajnë emrin “sussex royal” edhe në bizneset e tyre. Kështu mbretëresha Elizabeth ka vendosur që t’ja ndalojë çiftit përdorimin e titullit mbretëror.

Meghan dhe Harry kishin regjistruar me këtë titull markën e tyre dhe gjithashtu organizatën e re të bamirësisë, por mbretëresha ka dhënë urdhër që titulli mbretëror të mos përdoret më nga ana e tyre.