DUHET TË EKSPERIMENTONI ME VESHJEN PËR T’U DUKUR KAQ BUKUR/ Ngjyra trend e këtij viti nuk është aspak e mërzitshme – AlpeGossip
DUHET TË EKSPERIMENTONI ME VESHJEN PËR T’U DUKUR KAQ BUKUR/ Ngjyra trend e këtij viti nuk është aspak e mërzitshme

DUHET TË EKSPERIMENTONI ME VESHJEN PËR T’U DUKUR KAQ BUKUR/ Ngjyra trend e këtij viti nuk është aspak e mërzitshme

Këtë pranverë dhe verë jeni të lirë të eksperimentoni sa dhe si të doni me ngjyrat – shfrenojeni imagjinatën dhe na surprizoni! Por andej nga vjeshta, kur lëmë pas netët e gjata të verës dhe bëhemi gati për t’iu futur punës me kokë, mos iu ndani lejlasë.

Prisni! Nuk po themi që të shndërroni gjithë garderobën në lejla, nga nuancat e livandos e deri te lejlaja e errët, megjithatë duhet ta keni parasysh për blerje sepse realisht do të jetë IN dhe Java e Modës në New York e konfirmoi.

Mund të blini një pallto dhe/ose fustan,

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK

një xhaket si yll i street style-it

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK

ose një bluzë si Victoria.

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK

Lejlaja duket këndshëm qoftë me fustane për evente të rëndësishme

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK

ashtu edhe në një bluzë të zakonshme për përditshmëri.

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK

Të mos flasim për materialet me shkëlqim

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK

ose kombinimin me ngjyra të tjera.

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK