”Unë nuk i rezistoj dot”! Marina Vjollca paska një FIKSIM nga Kosova dhe ai është… – AlpeGossip
”Unë nuk i rezistoj dot”! Marina Vjollca paska një FIKSIM nga Kosova dhe ai është…

”Unë nuk i rezistoj dot”! Marina Vjollca paska një FIKSIM nga Kosova dhe ai është…

Që pas lidhjes më Getoar Selimin duket se vizitat e Marinës në Kosovë janë bërë shumë të shpeshta se zakonisht…

Por përveç Getoarit dhe familjes së re që ka krijuar në Kosovë, mesa duket moderatorja paska gjetur edhe një “dashuri” tjetër.

Bëhet fjalë për flinë, një lloj ushqimi shumë i veçantë dhe i shishëm njëkohësisht.