“ËSHTË PROVINCIALE NË SHTRAT”/ Plas debati mes Bledi Manes dhe Anës: Ta tregoja unë por… (VIDEO) – AlpeGossip
“ËSHTË PROVINCIALE NË SHTRAT”/ Plas debati mes Bledi Manes dhe Anës: Ta tregoja unë por… (VIDEO)

“ËSHTË PROVINCIALE NË SHTRAT”/ Plas debati mes Bledi Manes dhe Anës: Ta tregoja unë por… (VIDEO)

Në rubrikën “Trotuar” në “E diell”, sot tema ishte mbi provincializmin, ku të ftuarit u përfshinë në debate e kritika të forta. Bledi Mane teksa fliste për partneren e tij, tha se ajo “Është provinciale në shtrat”.

“Ku e bën dallimin ti, çfarë kanë provincialet në shtrat?”, ndërhyri Erjola.

Bledi: Provincialet janë organike, janë konservatore në shtrat, përkrahin me vonesë risitë e reja të seksit..

“Si fshati dhe qyteti në shtrat është njësoj”, ia ktheu Ana.

Bledi: Paske eksperiencë..

Ana: Eksperiencën ta tregoja unë por nuk jemi në një marrëdhënie bashkë

Ana: Me aq sa kam dëgjuar nga ato që kanë pasur eksperienca me ty, ti je treguar provincial në shtrat…