PA MË TË VOGLIN DYSHIM/ Këto 10+ ngjyra për thonjtë duken kaq stil – AlpeGossip
PA MË TË VOGLIN DYSHIM/ Këto 10+ ngjyra për thonjtë duken kaq stil

PA MË TË VOGLIN DYSHIM/ Këto 10+ ngjyra për thonjtë duken kaq stil

Të shkurtër apo të gjatë? Oval apo katror? Dizenjo apo jo? Këto detaje duhet t’i vendosni ju. Ne mund t’ju ndihmojmë me disa sugjerime për ngjyrat të cilat janë tendencë këtë sezon dhe gjejeni çfarë: duken shumë stil.

1. E zeza klasike

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

2. Qumësht

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

3. Rozë e lehtë fare

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

4. Jeshile

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

5. Nuancat e ngjyrës kafe

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

6. Kafe në vishnje

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

7. Gri

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

8. Çokollatë

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

9. Jeshile shumëëë e errët

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

10. E kuqja e përjetshme

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

11. Nuancë e artë

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë

12. Blu e thellë

Pa më të voglin dyshim, këto 10+ ngjyra për thonjtë