“Fantazitë seksuale me shoqen e të dashurës i bëra realitet, por më kushtuan shumë” – AlpeGossip
“Fantazitë seksuale me shoqen e të dashurës i bëra realitet, por më kushtuan shumë”

“Fantazitë seksuale me shoqen e të dashurës i bëra realitet, por më kushtuan shumë”

Shpesh njerëz të caktuar kanë mendime apo fiksime të ndryshme sa i përket seksit.

Por një djali i kushtoi shumë shtrenjtë një mani e tij seksuale. I fiksuar pas bluzave të shoqes së të dashurës ai nuk u përmbajt dot dhe një ditë ‘loja e pistë’ iu zbulua.

Tashmë i kërkon ndihmë psikologes së ‘The Sun’ pasi nuk di se si të sillet.

Letra e djalit

“Shoqja e ngushtë e dashurës sime më kapi mat, teksa kisha veshur një triko të saj dhe po masturbohesha.

Unë jam 28 vjeç, e dashura ime 27 dhe shoqja e saj 26.

Kjo shoqe rri rregullisht në shtëpinë tonë pasi punon me të dashurën time dhe janë shumë shoqe. Por unë kam një fiksim me trikot e saj dhe sa herë që e shoh që t’i veshë më kalojnë në mendje mendime shumë të pista seksuale. Por sigurisht nuk e kam ngacmuar asnjëherë dhe as kisha ndërmend.

Një ditë ajo u kthye shpejt në shtëpi dhe unë nuk e ndjeva, ndërsa isha fut në dhomën e saj dhe po ‘tërbohesha’ me trikot e saj.

U ndjeva shumë i turpëruar dhe nuk dija ç’të bëja. Ajo nuk i tregoi të dashurës sime dhe as unë, por sa herë që ulemi në tryezë ajo më ngacmon duke më përkëdhel këmbët.

Nuk di çfarë të bëj…”

Përgjigjja e psikologes

“Kërkoi falje shoqes së të dashurës për bluzat dhe thuaji që është mirë që e dashura jote të mos e mësoi këtë gjë.

Nëse gjërat shkojnë keq atëherë tregoi vetë të dashurës tënde për fantazinë e shfrenuar që ke”.