Gruaja që kishte trinjakë mbetet përsëri shtatzënë, por kur e shohin ultratingullin, shtangen – AlpeGossip
Gruaja që kishte trinjakë mbetet përsëri shtatzënë, por kur e shohin ultratingullin, shtangen

Gruaja që kishte trinjakë mbetet përsëri shtatzënë, por kur e shohin ultratingullin, shtangen

Këta prindër mrekullisht zoti i bekoi me trinjakë. Ata pasi kishin tentuar me vite provuan fertilizimin in vitro.
Shtatë vjet më vonë, çifti shpresonte të sillte një fëmijë tjetër në jetë, por mori një tronditje të madhe kur në ultratinguj zbuluan se do të kishin trrinjakë përsëri.

Mesa duket, gruaja mbeti shtatzënë si artificialisht dhe natyralisht në të njëjtin muaj. Kur çifti kishte transferuar dy vezë nëpërmjet Fertilizimit in vitro, një nga vezët u nda, duke rezultuar në një grup binjakësh identikë.

Veza e gruas ishte e fekonduar natyrshëm, duke prodhuar një set vëllazërore gjatë të njëjtit muaj. “Unë nuk mendoja se kjo ishte e mundur.” Kur do i jepnin lajmin e gëzuar tre fëmijëve djem, ata i pyetën: “A ka ndonjëri ide se çfarë surprize është?”.

Fëmijët mendonin “një qen” ose një “lojë Xbox.” Kur mësuan se surpriza ishte vajza trinjake, ata bërtitën, “joooooo!” Por, kur djemtë takuan motrat e tyre, ata i donin me zemër. Secilit prej vëllezërve iu caktua një motër për t’u kujdesur.

Si është jeta, dikur ky çift nuk mund të kishte fëmijë, tani ato kanë plot 6.
Kjo mrekulli është një bekim për familjen.