HOQËN DORË NGA “ZHVESHJA”/ Këto janë Vipe-t shqiptare që ndaluan së ekspozuari në ekran: Nga Tuna tek…(FOTO) – AlpeGossip
HOQËN DORË NGA “ZHVESHJA”/ Këto janë Vipe-t shqiptare që ndaluan së ekspozuari në ekran: Nga Tuna tek…(FOTO)

HOQËN DORË NGA “ZHVESHJA”/ Këto janë Vipe-t shqiptare që ndaluan së ekspozuari në ekran: Nga Tuna tek…(FOTO)

Koha dhe “rritja” të ndryshon dhe këtë na e vërtetuan më së miri femrat e showbizit shqiptar. Dikur i shikonim në skenë të performonin gati të zhveshura, derisa stopuan.

Vitet kanë kaluar e duket se disa nga femrat më të njohura të ekranit shqiptar hoqën dorë përfundimisht nga “skandalet” ekspozimi i tepert i vetes së tyre para publikut.

Sot vipe-t tona u janë perkushtuar jetës familjare dhe dalin më rrallë në televizion, por edhe në shfaqjet e tyre publike shihen me veshje serioze e më klasike.

Duket se tanimë ato kanë zgjedhur të mos eksprimentojnë shumë me pamjen e tyre duke zgjedhur gjithmonë një look sa më të thjeshtë.

Po ju njohim me disa prej tyre:

Çiljeta Çilaga

Inis Gjoni

Adelina Ismaili

Tuna Sejdi

Rezarta Shkurta

Përgatiti: AlpeNews.al